Зала за тържества

Хубава кухня с отлично обслужване

Залата за тържества на хотел Trendafiloff работи за организиране на събития, тържества и мероприятия, както и за гости на хотела.

Уютна и изискана, съчетала лукса на класиката с удобствата на съвременността, залата за тържества ще отправи към вас различни кулинарни предизвикателства. Ще имате възможност да вкусите както от модерните, така и от традиционните кулинарни изкушения.

В листата с напитки ще откриете богата селекция от червени и бели вина, както наше производство, така и на едни от най-добрите български винопроизводители.

За вашия специален повод може да се възползвате от нашата зала за организирани събития /с капацитет 60 чов./ и тераса към нея с уникална гледка /капацитет 60 чов./ Залата е подходяща за фирмени партита, сватби, кръщенета, рожденни дни и др. Предлагаме професионален сервиз, изключително разнообразие от храни и напитки, както и богата селекция вина, собствено производство.

При желание от Ваша страна ще осигурим подходяща празнична декорация и музикален фон, професионална помощ от фотографи, оператори, декоратори, DJ.

За вашия комфорт се стараем да поддържаме добро обслужване, защото клиентите ни го очакват от нас!

ЗАЛА ЗА ЗАКУСКА

В хотела се сервира закуска от 8.00 до 10.00ч. по сет меню или на блок маса, в зависимост от заетостта.

Не се колебайте! Очакваме ви!