За хотела

Нещо като хоби, нещо като в приказка!

Шато-хотел „Trendafiloff“ или замъкът, както вече го наричат някои, приковава погледите на пътуващите в посока столицата и морето. А тези, които ни посетят веднъж, задължително се връщат отново, за да се насладят на уюта, спокойствието и високия стандарт.

Създадохме това бижу с много любов и упорит труд за Вас!

Собственик на Шато-хотел „Trendafiloff“ е г-н Петър Трендафилов, който от 1990 г. се занимава със земеделие, а по-късно и с лозаро-винарство. Както той казва

„именно благодарение на земята, успях да изградя това шато“

Шато-хотел „Trendafiloff“ е сбъднатата ни семейна мечта за съчетаване на винопроизводство с туризъм.

Комплексът израстна в рамките на три години усърден труд на мястото на кариера, от която навремето са вадени камъни. Над 200 000 кубика пръст са разпределени по терасите и по площта на насипи, за да се създадат благоприятни почвени условия за гроздето. Самото място е проветриво; склонът се огрява от сутрин до залез слънце и така гроздето се „изпича“ и дава своите плодове.

„Лозето ми е хоби, душата ми се пълни с радост като видя как е подредено, подрязано.“

И лозето не остава равнодушно към любовта на своя стопанин и щедро го дарява с богата реколта, от която потича истински хубаво вино.

„Каквото Господ е дал на лозата, това и аз съм сложил в бутилката.“

И ако г-н Трендафилов е изцяло ангажиран със земята и лозето, то дъщерята Ваня и съпругата Маргарита сме вдъхновителите и създателите на вътрешния дизайн на Шато-хотел „Trendafiloff“. И отново много любов, желание за аристократична деликатност и лукс е втъкано във всеки един детайл.

„Шатото е моята гордост, ще го поддържаме, ще развиваме и европейско земеделие. Ще създаваме уют и удобства за нашите гости. Всеки би се запитал дали си струва всичко това, след като на всяка крачка се препъваш в неуредици. Но аз исках да оставя нещо за поколенията, за децата, за хората.“

г-н Петър Трендафилов

Собственик на Шато-хотел “Trendafiloff”

Грамоти